{0} reviews | Schrijf review

Dicalite Europe
Gent - Over Dicalite Europe

A World Of Filtration Experience

Scheepzatestraat 100
9000 Gent

09 250 95 50
09 250 95 59
     

 

 

 

Diatom

 

Perlite

 

 

 

Filterhulpmiddelen voor vloeistoffilters

Dicalite Europe in Gent is de Europese tak van het internationale bedrijf Dicalite. Hier opereert de grootste perlite expansion facility ter wereld. Heel concreet verwerken wij perliet (een glasachtig vulkaangesteente) tot filterhulpmiddel, een poeder gebruikt bij de filtratie van vloeistoffen en als vulmiddel. En dat voor de Europese en wereldwijde markt. De productiecapaciteit in Gent bedraagt meer dan 50.000 ton per jaar! Onze troeven? De hoogste kwaliteit, de beste dienstverlening en absolute betrouwbaarheid.

 

Goede naam

Sinds de oprichting in 1930 heeft Dicalite een goede naam opgebouwd in de productie van perliet en diatomeeënaarde filterhulpmiddelen en vulmiddelen. Dankzij de kwaliteit van de grondstoffen, en de niet te evenaren efficiëntie van de eindproducten bouwden wij op korte tijd een internationaal klantennetwerk uit.

Die topkwaliteit is broodnodig, want zonder goed filtratieysteem is er geen optimale bedrijfsactiviteit. De filtratiekosten moeten, zeker in de huidige economische situatie, zo laag mogelijk zijn, de flow rates daarentegen maximaal.

 

Contact

Op de Dicalite-website vindt u meer info over filtratie van vloeistoffen, onze filterhulpmiddelen en vulmiddelen, en over de eigenschappen van de grondstoffen en het eindproduct. Wilt u een afspraak maken of een vrijblijvende offerte krijgen? Bel of mail onze vestiging in Gent. U maakt meteen kennis met de efficiëntie en klantgerichtheid van onze onderneming!

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review